Mijn boek is uit!

Vandaag krijgen familieleden, vrienden en andere aardige mensen bericht dat mijn boek in de verkoop is gegaan. Een bijzonder moment in het leven van een beginnend schrijver. Dinsdag gaat er een persbericht uit naar "de media". Ik weet of dat gevolgen heeft en welke. We gaan het zien.

Een paar dagen geleden heb ik het eerste exemplaar van De Nazaten mogen ontvangen. Ik wist dat dat zou gebeuren en dus heb ik de hele morgen de brievenbus in de gaten gehouden. Toen de postbode eindelijk kwam, rende ik de dijk op om het pakketje aan te nemen. De goede man feliciteerde me met mijn eersteling. De buurvrouw was op bezoek en was getuige van het uitpakken van de eerste druk van mijn boek. De Buuf, mijn vrouw en ik vonden dat het prachtig is geworden; zowel qua omslag als qua druk. Mijn kleinzoon van twee jaar die later binnen kwam riep direct: opa's boek! Een mooie dag dus.

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik tot mijn boek ben gekomen en hoe het er verder mee gaat. Daarnaast ga ik bloggen over de onderwerpen uit het boek. Ik zal de stukjes niet te lang maken. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn boek is uit!

Dilemma's en vragen

Marktwerking

Weg met de democratie?!

Boekpresentatie

Volgend boek?